Over ons 

Over ons

DK Internet is een jong en dynamisch bedrijf dat sinds februari 2003 actief is op het gebied van internetdiensten. Door de achtergrond en de ervaring van de oprichters zijn wij in staat uw organisatie op een juiste manier te laten welvaren bij de mogelijkheden van Internet.

DK Internet levert naast diensten als Webdesign, Webmaintaince ook diensten op het gebied van Nieuwsbrieven en mailings. Daarnaast leveren wij ook maatwerk voor diverse Webapplicaties. Voor bedrijven die ondersteuning kunnen gebruiken bij het opzetten of perfectioneren van hun eigen internetplannen, bieden wij ook Webconsultancy diensten aan. Kijk voor meer informatie bij diensten.

Onze waarden

Klantgerichtheid
Om een maximaal resultaat te bewerkstelligen kunt van ons verwachten dat wij goed luisteren naar uw vraag, ons verdiepen in uw bedrijf, goed bereikbaar zijn en adequaat een passende oplossing vinden.

Kwaliteit
Daarnaast proberen wij in onze projecten steeds uw verwachtingen te overtreffen door kwalitatief hoogwaardige projecten op te leveren tegen aantrekkelijke prijzen.

Professionaliteit
Verder mag u van ons de juiste professionaliteit verwachten ten aanzien van het nakomen van afspraken in termen van tijd en budget.

Transparantie
Bovendien geven wij u openheid van zaken zodat u weet waar u aan toe bent. Door een prettige samenwerking en door goed te zijn in het werk dat we doen.

Onze aanpak

Analyse & ontwerp
In deze fase is het vooral belangrijk dat wij van u voldoende (achtergrond-) informatie van uw bedrijf krijgen. Vaak zult u al ruwe of uitgewerkte ideeŽn hebben omtrent de ontwikkeling van uw website. In deze fase is het belangrijk dat de basisspecificaties en het doel van uw site worden bepaald. Na de briefing werken wij voor u een voorstel uit. In deze conceptfase wordt vooral gelet op de vormgeving en structuur van uw site. Na de conceptfase kunnen wij een goede inschatting maken van de kosten van uw site en zult u een definitieve offerte ontvangen.

Ontwikkeling
In deze fase levert de klant materialen aan die gebruikt moeten worden op de website (teksten, foto's). Deze fase kan ook omschreven worden als bouwfase. Wij ontwerpen een grafische interface voor uw site, maken pagina's aan en brengen de eerder geschetste structuur aan in de site. Daarnaast wordt, indien nodig, verder inhoud gegeven aan kleurgebruik, lettertypen, teksten en graphics die op de site gebruikt gaan worden. Ook wordt in deze fase de techniek achter de site ontwikkeld. Hierbij kunt u denken aan databases, scripts en koppelingen met applicaties. U kunt de productiefase op afstand volgen via het DK Internet extranet. Dit extranet is door middel van een wachtwoord afgeschermd en is de tijdelijke verblijfplaats van uw site.

Test & oplevering
Op het moment dat wij van mening zijn dat de gehele site compleet is, wordt deze zowel door ons als door de klant getest. Hierbij zullen wij vooral letten op zaken zoals browsercompatibiliteit, snelheid en navigatie. Ook de techniek achter de site wordt aan een grondige test onderworpen. Waar nodig worden in deze fase zaken geoptimaliseerd voordat een site 'online' gezet wordt. Uw website wordt pas definitief 'online' gezet, indien u 100% tevreden bent over de uitvoering.

Ondersteuning
Na de definitieve publicatie is het belangrijk om de site up to date te houden met nieuwe informatie. DK Internet biedt u de mogelijkheid om uitgebreide statistieken te volgen van het bezoek aan uw website.

 CONTACT

Indien u graag meer informatie of een vrijblijvend advies wenst te ontvangen kunt u contact met ons opnemen.