Diensten 

Diensten

DK Internet biedt een breed pakket aan op het gebied van internet. Of het nu gaat om het designen van uw website, het opzetten van een mailing naar uw relaties of het ontwikkelen van extranet/intranet-toepassingen, DK Internet is de juiste partner in deze.

Voor meer informatie over onze diensten verwijzen wij u naar nevenstaand menu waar u per dienst meer informatie kunt vinden. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan wij u graag te woord.

Webdesign

DK Internet is van alle markten thuis. Voor uw website realiseren wij al uw wensen en ideeŽn, waarbij we gebruik maken van de beste en nieuwste technieken. We beheersen onder andere HTML, PHP, Flash, Java en DHTML. Hiermee realiseren we bijvoorbeeld uw E-commerce-projecten, ontwikkelen indrukwekkende grafische voorstellingen en zorgen dat uw bedrijf op de juiste manier op internet geprofileerd wordt. Gebaseerd op uw bestaande huisstijl maken wij de meest fantastische ontwerpen, of ontwikkelen wij voor u een nieuwe huisstijl.

Indien u graag meer informatie of een vrijblijvend advies wenst te ontvangen kunt u contact met ons opnemen.

Webconsultancy

Het behalen van succes in de dynamische internetmarkt valt of staat met een goede kennis van zaken en een gedegen voorbereiding. DK Internet beschikt over de nodige kennis om uw bedrijf op een juiste manier te adviseren aangaande de mogelijkheden. Wij richten ons hierbij op het leveren van kwaliteitsadvies dat praktisch toepasbaar is en gericht is op een structurele aanpak/verbetering van uw internetactiviteiten.

DK Internet kan u ten alle tijde adviseren op het gebied van internet. Of het nu gaat om uw internetplannen eens door een onafhankelijke buitenstaander tegen het licht te houden of u behoefte heeft aan een frisse blik en nieuwe ideeŽn, DK Internet is uw juiste partner in deze. Wij beschikken over een juiste commerciŽle instelling met een behoorlijke technische bagage om uw internetplannen daadwerkelijk te verwezenlijken.

Indien u geÔntereerd bent wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn, kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord voor een persoonlijk advies.

Webmaintenance

DK Internet biedt ook diensten aan op het gebied van webmaintenance. Om uw bezoeker terug te laten komen op uw website, is het niet alleen belangrijk dat de content van uw site interessant is, maar dat deze ook up to date is en blijft. Onderhoud is dan ook ťťn van de belangrijkste punten van het succesvol houden van een website.

DK Internet kan voor u uw website gaan onderhouden. Concreet betekent dit dat wij uw website gaan beheren. Wij zullen de door u aangeleverde content binnen 24 uur updaten. Aan het eind van de maand krijgt u van ons een gespecifeerde rekening met de gemaakte kosten. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om uw website uit te breiden met een contentmanagementsyteem (CMS). Via een webinterface kunt u op een zeer eenvoudig manier uw website onderhouden. U hoeft geen kennis van HTML of andere programmeertalen te hebben.

Wilt u meer informatie over onze diensten of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen, neem dan contact met ons op.

Webapplicaties

DK Internet levert naast het design ook de techniek achter uw website. Of het nu gaat om een nieuwsbriefmanagementsysteem, contentmanagementsysteem, shoppingcart of intra- en extranetoplossingen, wij zijn voor u de juiste partij.

The sky is the limit wordt wel eens gezegd. En dat geldt zeker voor webapplicaties. Aan de hand van een functioneel ontwerp waarin alle functionaliteiten van de gewenste applicatie worden besproken zullen wij aan de slag gaan om een development versie op te leveren. Nadat deze development versie uitvoerig getest is zal de daadwerkelijke oplevering plaatsvinden.";

Laat u eens uitgebreid informeren over de mogelijkheden voor uw bedrijf. U kunt ons op de volgende manier bereiken.

Nieuwsbrieven & Mailings

DK Internet is ook gespecialiseerd in eenmalige of periodieke nieuwsbrieven of mailings. Een nieuwsbrief is een krachtig instrument om in contact te komen en te blijven met uw klanten en afnemers. U kunt hiermee bijvoorbeeld nieuwe diensten of aanbiedingen onder de aandacht brengen.

DK Internet kan voor u het gehele traject - van het ontwerp tot en met het versturen - verzorgen. De nieuwsbrief kan in HTML in uw eigen huisstijl opgemaakt worden. Naast het feit dat dit er professioneel uitziet is ook de response op HTML nieuwsbrieven een stuk hoger dan op plain-text nieuwsbrieven.

Naast het ontwerp van de niewsbrief kunnen wij ook een op maat gemaakte webinterface realiseren zodat u zelf in het vervolg de content van uw nieuwsbrieven aan kunt passen en deze meteen kunt versturen.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf kunt u altijd contact met ons opnemen.

 CONTACT

Indien u graag meer informatie of een vrijblijvend advies wenst te ontvangen kunt u contact met ons opnemen.